Concluziile detoxifierii

July 19th, 2010

Cea mai mare prostie pe care am facut-o in viata mea exceptand dieta din clasa a opta cand am slabit 5 kile in 3 zile…

Dar sa va spun povestea in varianta lunga:

Am inceput dieta de detoxifiere in speranta ca voi da un “restart” metabolismului meu ajuns in faza de platou si in speranta ca voi scadea sub 55 kg, greutate critica sub care n-am reusit niciodata sa cobor. M-am incapatanat sa duc dieta la bun sfarsit desi mi-a fost teribil de rau si m-am cam jucat cu focul glicemiei mele care era in libera cadere noaptea.

Citeste aici jurnalul meu de detoxifiere.

Am slabit, e drept, vreo 2 kg si am topait intr-un picior cand cantarul a ajuns la 53. Cucerisem Universul.

Detoxifierea s-a terminat, kilogramele au revenit in 3 zile (nu, nu exagerez, probabil erau pierdute doar din apa si dintr-un stomac gol golut).

Cu ce am ramas? Numai cu belele. Mi-am dat peste cap stilul de viata care era extrem de sanatos si echilibrat. M-am lasat de sport fiindca nu il puteam practica la detoxifiere iar acum mi-am iesit complet din ritm. Nu am mai alergat, nu am mai topait cu baiatul meu de opt minute. In plus, am ramas cu tot soiul de pofte si o foame continua. Sunt pofte nebune pe care nu mi le pot stapani asa cum faceam inainte. Acum incerc sa revin la stilul meu normal de alimentatie si exercitiu fizic si sper sa nu ajung mai rau decat eram atunci cand am luat decizia stupida de a ma “detoxifia”.

Concluzia: Detoxifierea a fost un esec complet nesanatos pe care il regret si nu il voi recomanda nimanui, niciodata. Poate, in timp, o alta dieta de detoxifiere. Dar in mod cert nu aceasta.

Am citit zilele trecute ca Angelina si Brad sunt la dieta de detoxifiere cu apa plata cu lamaie. Unu la mana, imi pare nebunie curata sa “mananci” doar apa plata cu lamaie. In al doilea rand am ras cu lacrimi imaginandu-mi cum va da buzna Angelina intr-o benzinarie cautand in miez de noapte alune asa cum am facut eu sau vizualizandu-l pe Brad cum influeca stafide pe ascuns din cauza ca i-a scazut glicemia.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.