Programul de sport din fiecare seara

June 30th, 2010

V-am spus ca am descoperit un baiat care mi-a luat mintile. Dar mai important decat faptul ca mi-a luat mintile este ca mi-a luat si celulita!

Are cateva clipuri pe Youtube cu programe de cate 8 minute cu care iti poti lucra fiecare zona a corpului. Ma delectez cu el in fiecare seara (exceptand cand tin cura de detoxifiere) si imi este foarte convenabil fiindca nu-mi pierd timpul dus-intos sala, la sala sau dus-intors parc, in parc. Fac 8 minute de exercitii de un tip, ma mai invart prin casa, inca un clip de 8 minute, mai citesc ceva, inca 8 minute, mai spal doua vase. Si functioneaza!

Iata clipurile:

Pasul 1: ma incalzesc cum am invatat acum multiiiii ani la ora de sport.

Pasul 2: 8 minute de arderi – cele mai dificile 8 minte ale zilei. Ma omoara. Dar simt kilogramele zburand

Pasul 3: 8 minute de abdomene

Pasul 4: 8 minute pentru picioare

Pasul 5: 8 minute pentru brate


Pasul 6: 8 minute de stretching

5 Responses to “Programul de sport din fiecare seara”

  1. Livia says:

    Foarte interesante exercitiile. Cred ca rezultatele ar trebui sa se vada dupa cel putin o luna de lucru. Sper sa am chef si eu intr-o zi de ele si sa le fac dimineata.

  2. […] adaugi aceste clipuri in programul tau zilnic, poti renunta la abonamentul la […]

  3. Jeanine says:

    Extraordinar de interesant, am mai cautat diverse saituri cu gimnastica dar unele chiar mi s au parut grele. Eu am 44 ani, 56kg iar celulita isi face rau de cap , asa ca din seara aceasta ma apuc serios de gimnastica- pana acum am facut doar cand imi aduceam aminte. Daca cineva stie sa mi spuna cum as putea sa mi pastrez aceste videoclipuri de pe youtube ca sa nu le pierd, v as fi recunoscatoare- nu ma pricep la computere. Va multumesc pentru sfaturi.

  4. admin says:

    ma bucur ca iti sunt de folos! ia-o incet fiindca te vei alege cu o febra musculara crunta. Poti adauga aceasta pagina in bookmarks ca sa iti fie mai usor. Spor!

  5. D. says:

    par acceptabile,
    incerc si eu. :>

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.