2 articole foarte bune

November 9th, 2010

…legate de comportamentul alimentar.

Sa fii slab nu tine numai de ceea ce mananci sau dietele pe care le urmezi. Oameni grasi au un fel anume de a se purta, in vreme ce slabii au un stil de viata deosebit. Sa luam un exemplu simplu: eu. Mie imi place mancarea, imi petrec o buna parte din timp planificandu-mi masa, consider ca una din marile bucurii in viata este sa mananci. Sunt sedentara, nu fac sport decat daca chiar trebuie si nu am de ales. Nu sunt un om agitat, sunt lenesa, dar sunt destul de zvapaiata cand vine vorba de pasiunile mele. Iubesc cu pofta, mananc cu pofta, rad cu pofta. Numai de ars calorii cu pofta nu-mi arde.

Iata mai jos doua articole scrise de o persoana complet opusa mie. Un fel de iepuras Duracell care mananca extrem de sanatos, are 40 kg, face sport zi de zi si nu a avut niciodata probleme cu silueta:

15 alegeri ale oamenilor slabi – tu le-ai urma?

5 Elemente cheie ca sa fii o scoaba!

One Response to “2 articole foarte bune”

  1. oana says:

    Nu am fost niciodata grasa, nici nu pot sa spun ca am avut vreodata mai mult de 2-3 kg in plus de cat as fi vrut, poate chiar dimpotriva. Am fost tot timpul echilibrata. Cred ca asta este cheia…sa fii echilibrat. Intr-adevar fac sport, cam 1-2 ore pe zi si ador asta. Ma pozitivizeaza. Plus ca alimentele pe care le mananc sunt f putin procesate(inabusite de obicei) NU mananc deloc prajit, si nci nu vreau pt ca mi se pare scarbos.Mananc multe fibre, de obicei cerealele le cumpar din magazine naturiste si nu din supermarketuri.Mananc f echilibrat, des si exact cat imi trebuie nu mai mult. Eu cred ca echilibrul in tot, sau cel putin incercarea de a pastra cat de cat un echilibru este cel mai bun mod de a trai.Mult spor si succes in gasirea lui 🙂

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.