Pastile de slabit

May 29th, 2014

Chiar daca sunt complet anti pastile de slabit pentru ca am patit-o pe pielea mea, am sa va povestesc mai jos despre trei suplimente care par a avea rezultate.

In urma cu vreo 5 ani am incercat o pastila de slabit disponibila fara reteta, la un magazin tip plafar. Se numea chiar asa – Pastila de slabit si avea un ambalaj cu o magnolie.

Am luat o singura doza, intr-o vineri si tot weekendul am fost drogata la propriu – n-am putut sa dorm, n-am putut sa mananc, n-am putut sa stau locului nicio secunda. Era parca sub efectul unui drog puternic, ma simteam ingrozitor de rau si mi se bateau piticii in cap.

Cateva saptamani mai tarziu am aflat intamplator la radio ca pastila in cauza a fost testata la un laborator independent de catre un alt consumator care experimentase simptome similare cu ale mele si aflase ca pastila in cauza continea amfetamine. Deci fusesem drogata la propriu.

De atunci am jurat ca nu mai iau niciodata vreo pastila de slabit, naturista sau nu. Sigur, nu e nimic rau in a lua un supliment care sa-ti completeze dieta – cromul, spirulina, suplimentele probiotice sunt recomandate celor care au nevoie. Cu pastilele de slabit insa, e alta poveste.

Dupa ce mi-a trecut sperietura cu pastila de slabit, am cedat tentatiei si am mai incercat cate ceva.

Cred ca e inutil sa mentionez ca nu exista o pastila miracol pe care sa o inghiti si sa te trezesti slaba a doua zi. In egala masura, cred ca te-ai saturat sa auzi ca o pastila nu inlocuieste dieta, stilul de viata sanatos si exercitiu fizic. Ceea ce te va bucura este ca exista totusi cativa adjuvanti.

1. XL-S Medical

Este un supliment prietenos pe care l-am testat si l-as recomanda mai departe. Nu are efecte agresive (dar nici spectaculoase) insa eu l-am trecut pe lista suplimentelor eficiente.

Este disponibil in trei variante: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, fiecare din ele adresandu-se unei probleme cu care te poti confrunta, dupa cum ii sugereaza si numele. Eu, marea iubitoare de carbohidrati, am ales Carb Blocker care promite sa reduca cu peste 60% absorbtia carbohidratilor. Nu stiu sa spun daca efectul sau este cel promis, dar combinat cu o dieta rezonabila, am vazut rezultate pe cantar.

Il poti achizitiona de aici.

omma0002-xl-s-carb-blocker-60-capsule-omega-pharma-primadrogherie-5330-500x500-f-cFFFFFF

2. Antimonium Crudum 15ch de la Boiron

Am devenit destul de recent adepta homeopatelor. Cu produsele de la Boiron m-am inteles de minune. Oscilococciulum si Stodal (ambele produse homeopate Boiron) au functionat de minune pentru toti membrii familiei si m-au determinat sa apelez la sfatul unui homeopat. Mi-a fost recomandat (cu greu, pentru ca nici medicii homeopati nu sunt de acord cu pastilele de slabit) Antimonium Crudum. Am fost foarte incantata: intr-o luna de tratament am reusit sa dau jos 1 kg. Poate nu pare specaculos, dar este 1 kg cu care ma lupt de mai bine de jumatate de an. Victorie!

Nu recomand niciun medicament homeopat fara consultul unui medic homeopat. Homeopatia este o latura foarte dificila a medicinii, pe care eu personal inca nu am reusit sa o deslusesc desi marturisesc ca imi trezeste curiozitatea. Tocmai pentru ca este ceva complet diferit de tot ceea ce am intalnit pana in prezent, recomand insistent sa apelati la sfatul unui specialist.

3. Cafeaua vede

Am crezut initial ca este o mare prostie, o noua gaselnita super-promovata. Insa dupa ce sotul meu a venit acasa cu recomandarea din partea unui medic de a lua suplimente cu cafea verde, am inceput sa ma intreb daca nu cumva am judecat gresit acest supliment. Studiile arata ca extractul de cafea verde este cu adevarat eficient in slabire.

Nu am incercat inca suplimentele, insa gandul imi da tarcoale de cateva zile. Daca ai testat cafeaua verde, te rog sa ne impartasesti experienta ta.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.