Aniversare: 35 kg si 2 vesti bune

June 25th, 2013

Am reusit! Visez de ceva vreme sa scriu acest post si uite ca a venit si vremea lui. Sunt teribil de mandra sa anunt a doua cea mai mare realizare a mea din ultimele 10 luni: am reusit sa scap de fiecare gram de suncute postpartum si bonus de cele 5 kg cu care ma razboiam vesnic. Am ajuns la greutatea care ma face fericita si constat cu mare surprindere ca sunt aici complet echilibrata, deloc infometata si fara niciun fel de pofta nesatisfacuta. Ba chiar ieri m-am rasfatat cu o porceala de inghetata uriasa (care am aflat ulterior ca avea 1200 kcal si mi-a cam ramas in gat) dar coafura a rezistat ;)) si cantarul nu s-a razbunat pe mine.
Si acum, cele doua vesti bune pe care vi le-am promis.

1. La Plafar se gasesc covrigei gustosi cu numai 114 de kcal punguta (concurentii lor au in jur de 400 kcal, deci diferenta este deloc neglijabila). Mie imi plac la nebunie in combinatie cu kefir sau iaurt si sunt foarte satiosi.
Este vorba de covrigeii de la Solaris.

IMG_1586

2. Aplicatia Calorie Count a celor de la About.com e adorabila si m-a ajutat sa imi corectez cateva greseli nutritionale pe care probabil nu le-as fi observat de una singura. Va invit sa o butonati si voi.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.