Cum sa redai fermitatea pielii dupa o cura de slabire drastica

June 3rd, 2013

Sa va spun sincer, pielea in exces este o problema pe care inca nu am elucidat-o. Dupa aproape 35 kg slabite dupa sarcina, am ramas cu mai mult invelis decat as avea nevoie iar aspectul rezultat este de piele imbatranita. Fac sport si LPG (un tratament de care sunt foarte incantata si va voi povesti mai multe dupa ce il termin) si sper ca aceste doua arme ii vor veni de hac problemei mele. Iata insa ca astazi am primit un comunicat de presa care trateaza fix problema despre care va spuneam mai sus:

Ce este EndyMed?

EndyMed este unul dintre cele mai noi aparate de remodelare corporala din estetica ce foloseste caldura in tratarea problemelor tenului sau redefinirea siluetei. Aparatul utilizeaza tehnologia 3DEEP, una dintre cele mai inovatoare tehnici, bazata pe caldura intensa pentru remodelarea colagenului – arma cheie impotriva vergeturilor, pielii lasate, ridurilor sau acneei.

Aparatul este acum disponibil și în România prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy Company, iar ședințele se pot realiza la FAZZADA, Clinica Laser de Reîntinerire si la clinica dl. Prof. Ioan Nedelcu.

Procedura garanteaza lipsa durerii si a aparitiei efectelor secundare, nu lezeaza pielea si este utila persoanelor care vor sa-si tonifieze pielea si sa ii redea aspectul revitalizant.

„3DEEP® este o tehnologie sofisticata, care ma incanta cel mai mult dintre echipamentele pentru remodelarea colagenului recent achizitionate de clinica noatra. Si-a dovedit cu adevarat eficacitatea la pacienti cu diverse nevoi legate de remodelarea faciala si corporala a colagenului. Ingeniozitatea tehnologiei 3DEEP®, pe care o gasesc remarcabila, ne este un instrument deosebit de util in tratatarea pacientilor cu riduri, laxitate tegumentara in diferite zone sau celulita”, a explicat Prof. Dr. Ioan Nedelcu.

EndyMed trateaza in parte fiecare zona cu probleme

Cel mai important pas este localizarea zonelor cu probleme, urmat de efectuarea unor masuratori pentru a se stabili exact tipul si grosimea pielii fiecarui pacient.

Principiul de functionare al aparatului se bazeaza pe folosirea caldurii intense ce stimuleaza si, totodata, remodeleaza  productia de colagen, fapt ce duce la intinerirea aspectului pielii si la inlocuirea substantei lipsa din vergeturi sau cicatrici lasate de aparitia acneei.

Din cauza existentei mai multor zone cu probleme ale pielii si datorita dorintei medicilor de a crea un aparat care sa rezolve cat mai multe dintre aceastea, specialistii au dotat aparatul cu inca patru capete care pot fi schimbate pentru a se obtine performante maxime.

Aparatul a fost  proiectat astfel incat sa accelereze procesul de topire a celulor grase care duc la aparitia celulitei, vindecarea cicatricilor lasate de acnee, subtirea copaselor, modelarea si  reducerea circumferintei taliei, tratarea ridurilor sau efectuarea unor proceduri de microabraziune pentru tratarea petelor de pe fata si corp.

Rezultate imediate si de lunga durata

Un alt avantaj al aparatului EndyMed  consta in faptul ca nu necesita perioada de recuperare dupa efectuarea procedurilor, spre deosebire de alte proceduri, iar rezultatele se pot vedea inca de la prima sedinta.

Pentru rezultate cat mai bune  si rapide, specialistii recomada ca protocolul de utilizare sa fie de patru sedinte la interval de o saptamana, urmand ca apoi sedintele sa se repede de doua ori la interval de doua saptamani, dupa care se face o pauza.

Pretul unei sedinte este cuprins intre 100-300 euro pentru zonele faciala si intre 200-600 euro pentru zonele corporale: abdomen, fese etc.

Website: http://fazzada.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.