Iar la dieta

October 11th, 2010

Ultimele luni din viata mea au fost ca un papanas: hipercalorice, dulci, pufoase si deloc disociate.

Din fericire, corpul meu a suportat surprinzator de bine rebeliunea. M-am ingrasat cam 5 kg din iulie-august si pana acum. E drept, am mai tinut ici colo cate 1-2-3 zile de cure, dar apoi am “compensat” corespunzator. Asa ca sunt de-a dreptul bucuroasa ca am pus doar 5 kg. Sper sa slabesc 10 ;))

Serios acum, de astazi sunt iarasi la dieta. Treaba care ma cam bucura intr-un mod usor masochist fiindca m-am saturat sa ma umflu cu toate tampeniile posibile din lume si sa ma simt ca un strut balonat apoi. Mancarea sanatoasa imi cam place si apoi, adevarul este ca abia astept sa incap iar in hainele de slabanoaga.

Plus ca acum pot incepe o cura zdravana de slabire cu care sa dau jos mai mult decat data trecuta. Fiindca punctul de start nu mai e 75 ci 60. E ca si cum as avea un avans de 15 kile. ;))

50 kg here i comeeee!!!!!

Ce fac?

Am sa incep cu doua saptamani de meniu lipido-proteic. Altfel spus, ma voi concentra pe lactate, branzeturi si carne, cu cateva legume pentru o alunecare mai blanda pe esofag. Aproximez ca in aceste doua saptamani voi slabi cam 3 kg (desi eu visez la mai mult). Va fi o perioada destul de grea fiindca nu ma omor deloc dupa carne, iar fructele isi vor face simtita absenta, cam la fel de puternic precum cerealele. Dar sunt pornita si turata la maxim si sunt sigura ca voi reusi sa ma tin de plan.

Wish me luck!

4 Responses to “Iar la dieta”

  1. Madalina says:

    Good luck! Tin pumnii stransi!

  2. admin says:

    … zise slabanoaga ;))

  3. Pavel Olivia says:

    Buna.Cum pot deveni si eu pacienta ta?

  4. admin says:

    hello!
    va mai dura ceva pana cand voi putea da consultatii. momentan astept sa imi dau examenul pentru a-mi lua diploma de nutritonist. Apoi va anunt. Iti multumesc pentru incredere!

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.