Dobrogea Benecol – un produs apreciat de medicii diabetologi si nutritionisti

September 13th, 2010

Painea Dobrogea Benecol, produs dovedit clinic ca reduce colesterolul s-a bucurat de aprecierea medicilor diabetologi si specialistilor in nutritie prezenti la cel de-al 8 lea Congres al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, desfasurat la Cluj, in perioada 7-9 septembrie. Standul Dobrogea Benecol a fost vizitat de peste 200 de medici diabetologi, care si-au aratat interesul pentru noul produs functional.

Printre personalitatile medicale care au apreciat initiativa lansarii unui produs care scade colesterolul se numara chiar noul presedinte ales al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, conf.univ.dr. Ioan Andrei Veresiu. “Salut ideea Dobrogea Grup de a fabrica o paine cu esteri de stanoli din plante care reduc colesterolul; astfel, persoanele cu diabet pot sa aiba un control mai bun al glicemiei pe termen indelungat”, a declarat acesta in cadrul evenimentului.

Prof.dr. Mariana Graur, in calitate de Presedinte a Societatii Romane de Nutritie recomanda produsul Dobrogea Benecol persoanelor care vor sa aiba un stil de viata sanatos si pentru care preventia este pe primul loc. “Initiativa de lansare pe piata a unei paini care reduce colesterolul este una de bun augur pentru cei care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa.”

De asemenea, Prof. dr. Radu Lichiardopol, presedintele Societatii Romane de Diabet, s-a aratat interesat de efectele acestui produs si a declarat ca va deveni chiar el un consumator al acestei paini. “Ideea de paine care reduce colesterolul este binevenita, tinand cont ca painea, in general, este un produs de mare consum la romani. Voi incerca chiar eu acest produs pentru a-i testa eficienta”.

Presedintele Asociatiei Pacientilor Bolnavi de Diabet, Maria Mesaros, sustine initiativa Dobrogea Benecol si recomanda painea Dobrogea Benecol cu incredere persoanelor cu diabet. “Painea este un produs al romanilor. O paine care reduce colesterolul este buna pentru oricine, dar mai ales pentru pacientii cu diabet, care trebuie sa fie foarte atenti la ce mananca si la cat mananca”, a declarat aceasta.

Painea Dobrogea-Benecol este un produs functional marca Dobrogea Grup, unul dintre principalii producatori din industria de morarit-panificatie din Romania. Dobrogea Benecol este o paine de secara cu esteri de stanoli din plante cu efect garantat clinic in reducerea colesterolului. Acest produs este recomandat persoanelor care sufera de diabet, celor cu probleme cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familiala, dar si celor care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa.

Prin introducerea pe piata a painii Dobrogea-Benecol, romanii s-au alaturat milioanelor de oameni din peste 30 de tari din intreaga lume care consuma produse marca Benecol, pentru o viata sanatoasa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.