Eat…. si pray. si love! Si pe cat posibil… nu te ingrasa!

September 10th, 2010

De cand am vazut trailerul de la Eat. Pray. Love. mananc in continuu. Imi pare ca viata e prea scurta pentru diete si am o pofta nebuna sa traiesc din plin. E drept, mancarea dietetica a inceput sa imi placa mai mult decat prostiile pe care le rontaiam odata. Dar la fel de adevarat este ca in vreme ce va scriu aceste randuri infulec o portie de cheese cake de la Snack Attack. Ok, nu e cel mai nociv aliment din lume. Dar nici disociat nu este.

Adevarul este ca a manca sanatos are mai mult de a face cu senzatia “de dupa”. Atunci cand mananc o salata se instaleaza o satietate placuta. Nu patologica. Nu greoaie. Nu somnoroasa. In vreme ce o portie de carbonara ma trimite direct la culcare fara pofta de viata. Cred ca dupa o vreme organismului incepe sa ii placa sanatatea ;))

Si apoi, tin sa aplaud inca o data femeile care reusesc sa tina o dieta in cuplu. Fiindca iata, acum cand mi se repeta de cateva ori pe zi ca imi sta mai bine rotunjoara si ca o femeie adevarata trebuie sa aiba forme, imi cam vine sa mananc indiferent cat sunt eu de convinsa ca 53 kg sunt mai frumoase decat 58.

Sunt zen. I… eat, pray, love. Dar tare mi-ar place sa nu mi se aseze pe coapse!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.