Le-am gasit, le-am gasit!

April 29th, 2010

Am gasit produse Montignac si la noi. Gasesti cam tot ce ai nevoie in Sana Gout. Preturile sunt cam piperate, dar la drept vorbind, toata mancarea sanatoasa e cam scumpa. La final totusi iesi pe plus fiindca nu mai dai banii pe toate snack-urile/batoanele de ciocolata/chipsuri/croissante/sucuri etc. Plus ca esti practic obligat(a) sa-ti iei in fiecare zi mancare la pachet de acasa deci adio mancare comandata (desi exista cateva optiuni).

Apropos, ati intrat recent in vreun magazin Plafar? S-au schimbat mult, sunt un rai al cerealelor si cosmeticelor naturale. Totusi, eu va recomand cu caldura magazinele cu produse naturiste (altele decat Plafar) unde preturile sunt mai mici. De exemplu ieri mi-am luat dintr-un magazin no name de produse naturiste o punga de 500 g de cereale integrale cu 4,5 lei, ceea ce mi s-a parut foarte rezonabil.

Sa revin la produsele Montignac. Ma batea gandul sa le comand de pe www.montignac-shop.com dar tot amanam si-mi parea cel putin ciudat sa comand mancare pe net. Asa ca m-am bucurat tare cand le-am vazut la Sana Gout. Pana acum am incercat pastele integrale si quinoa. Pastele au fost foarte bune – au acelasi gust ca pastele integrale de la noi din comert, dar ma linisteste foarte mult gandul ca acestea sunt cu adevarat integrale. Quinoa mi-a dispacut profund. Are gust de linte, sau mai rau. Pe masura ce testez, va mai povestesc. 😉

Update: Am mai gasit produse Montignac si in farmacii. Cred ca la HelpNet sau Dona le-am vazut.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.