Cateva cuvinte

April 2nd, 2010

Am terminat Facultatea de Medicina Generala, UMF Carol Davila in 2009. In prezent sunt medic rezident in medicina de familie. Sunt pasionata de nutritie din cele mai vechi timpuri si, trebuie sa recunosc, pe parcursul facultatii am incercat sa absorb cat de multe informatii am putut din acest domeniu. Din pacate, rare sunt cursurile care iti ofera baza nutritiei in facultatea noastra si cred ca explicatia sta in faptul ca romanii nu au inca probleme serioase la acest capitol. Din pacate, ne indreptam cu pasi rapizi catre stilul de viata american si dobandim, in fiecare an, cate un punctulet in plus in media IMC-ului nostru.

Va spuneam ca nu am reusit sa absorb, din facultate, toate informatiile necesare unui nutritionist. Asa ca am apelat la carti si la abonamentele diverselor reviste de nutitie din lumea intreaga. Am invatat si am inteles mai multe despre nutitie decat mi-a fost dat in cei sase ani de studii. Dar inca mai invat.

O alta sursa importanta de informatie mi-a fost experienta proprie, precum si a celor din jur. Am invatat din greselile mele, am studiat erorile nutritionale ale celor din jur. Astfel, am reusit sa asimilez si ceea ce nu se scrie in carti.

Am obtinut dreptul de practica in urma absolvirii cursurilor de tehnician nutritionist Anatecor. Certificatul de absolvire este recumoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului in UE.

Ma poti gasi pe oana@ladieta.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.