Am facut-o lata

July 8th, 2010

Ieri, la cina, dupa ce am mancat branza cu piept de pui si rosii am dat buzna intr-un borcan cu inghetata de casa. O nebunie. Am gresit de doua ori:  o data pentru ca inghetata era plina de zahar (Doamne, ce buna era…) si a doua oara pentru ca am mancat mai intai lipide (branza) si apoi m-am napustit in bunatatea de inghetata. Imi pare rau, sper ca si cantarul imi va accepta scuzele.

Problema insa nu-i asta. Ma gandeam, cu prilejul acestui pas stramb, ca am fost o norocoasa. Ca eu am avut totusi ocazia de a-mi umple frigiderul numai cu ceea ce imi era permis, ca nu m-am asezat la masa seara de seara cu oameni care sa manance normal in vreme ce eu rumeg doua foi de salata, ca nu am fost nevoita sa ma lupt cu ispitele decat foarte rar – la iesirile in oras sau la vreo masa in familie.

Si dupa seara trecuta cand pur si simplu nu am rezistat tentatiei, sunt pregatita sa ridic o statuie tutror femeile care reusesc sa tina dieta in vreme ce gatesc torturi si prajituri pentru restul familiei. Felicitari dragele mele! Din tot sufletul. Efortul vostru este triplu!

PS: am sa va adaug si reteta de inghetata de casa. Nu avem voie la cura. Dar daca nu aveti probleme cu silueta si vreti totusi sa mancati sanatos, e o alternativa minunata la produsele din comert!

Aici este reteta pacatului meu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.